Onze bieren op dit moment verkrijgbaar in onze bier winkel.

Open elke vrijdag van 13:00 tot 19:00 en zaterdag van 13:00 tot 17:00

Nieuw vanaf 31-7-2020 Quibus 1 t/m 5

1e prijs gewonnen Bier festival Valkenswaard

1e prijs gewonnen bier festival Luyksgestel

1e prijs gewonnen bier festival Luyksgestel. De Boemel is een amberkleurig biertje die zijn kleur voornamelijk te danken heeft aan het grote aandeel Munchener mout die gebruikt is bij het brouwen. Het geeft het bier een mooie zachte nuance van een “toffee” smaak. Zijn rijke alcohol karakter van 7,6% maakt er een echt genieter van. Doordat het bier het zogenaamde “dry hopping” heeft ondergaan, waarbij verse Cascade hoppen aan de gisting zijn toegevoegd, maakt het bier hoppig doch niet bitter. De beste Cascade hop componenten zijn dan ook duidelijk te herkennen door het aroma uit het glas eens goed op te snuiven.

Lekker bij: jonge- en of noten kaas, Carpaccio met truffel(mayonaise), Salade met spekjes, Lasagne, Hamburger, …


Het abdijbier Secretum is een mooi rond donker biertje die uitblinkt door zijn eenvoud. Secretum is enkel met mout en aroma hoppen gebrouwen. Zijn mooie zachte ronde milde smaak ontleent het aan de licht gebrande caramel mout en speciale gist stam die voor dit bier gebruikt is. De gebruikte aroma hoppen (Perle, Saphir en Tettnang) geven secretum een zachte bitterheid mee. Afgetopt met een 6,4% alcohol gehalte kan men volop van dit secreet genieten.

Lekker bij: past goed bij wildgerechten. Wildpaté, Gerookte ham, Stoofpotje, Geitenkaas met vijgen, Salade met walnoten, Spareribs, Wildgerechten, Lamsbout, Tiramisu, Chocolademousse, Truffels


Een aangenaam zacht bittertje met een frisse zomer afdronk. De Cascade en Styrian Golding hoppen, die bekend staan als citrus hoppen, samen met de verse citroenen zorgen voor een fris sprankelende lichte citrus smaak. De hoge gist type die gebruikt is in de vergisting maakt het bier nog eens extra fruitig. Samen met een nuance van de koriander wordt het geheel tot een heerlijk fris volmondig bier gebracht.

Lekker bij: Hete Aziatische gerechten, gekruide kipMet zijn 5% alcohol is de Tuttemie een heerlijk fris en zacht blond biertje.Heeft een mooie ronde licht exotische afdronk door "dry hopping" met unieke Eureka hoppen.

Lekker bij: De BBQ