Stoombierbrouwerij

De Pimpelier

Openingstijden Pimpelier Bierwinkel

Vrijdag van 13:00 tot 18:00 en Zaterdag van 13:00 tot 17:00De Pimpelier.

Ervaar het genot dat u verdient.

Veertig jaar vakmanschap

De traditionele brouwkunst. Die staat centraal bij Stoombierbrouwerij De Pimpelier.

Zelfstudie, experimenteren, en meer dan 30 jaar professionele ervaring bij de grote brouwerijen van Nederland en België proef je terug in de bieren van De Pimpelier. Een unieke smaakervaring!


Traditie en technologie

In onze brouwerij vind je de traditionele koperen ketel waarin in de jaren veertig, -vijftig van de vorige eeuw de proefbrouwsels van Stella Artois bieren werden gebrouwen. De ketel is grondig gereviseerd, de stoommachine en apparatuur geautomatiseerd. Een speciale combinatie van traditie en technologie. Dat proef je!

Prat op kwaliteit.

Zelf gekweekte gisten uit een unieke verzameling giststammen en een zorgvuldige selectie van hop, heerlijk Budels water, en andere ingrediënten, vormen de juiste basis voor onze bieren. Dit, gecombineerd met kennis en passie, garanderen een hoge kwaliteit van onze brouwsels en unieke, verrassende smaken. U krijgt het genot dat u verdient!

Steeds weer een nieuwe smaak

Bij De Pimpelier gaan we niet op de automatische piloot. Steeds weer leggen wij onze ziel en zaligheid in het ontwikkelen van nieuwe smaken. Naast onze vaste biersoorten hebben we regelmatig gelimiteerde oplagen. Laat u verrassen door onze smaakcombinaties. Wees er snel bij want op is op!